dijous, 1 de maig del 2014

MÓN SANT BENET


 El dimarts, dia 29 d'abril, tots els alumnes, des de P3 fins a 3er. d'ESO, mestres i professors de l'Institut Escola Sant Jordi varen fer una sortida al paratge Món Sant Benet, a Sant Fruitós de Bages, però molt a prop del poble de Navarcles.  A partir de les 9 del matí, una desena d'autocars van anar portant la gent, a la vora de 500 persones entre tots, en aquest bonic indret. 

Durant el matí varen poder veure totes les instal·lacions, visitar el monestir, prendre el sol o jugar en un gran prat que hi ha, visitar l'hort... Allà mateix van esmorzar i dinar.

Els de primària van fer diferents visites i tallers adequats a cada edat i també van disposar d'estones d'esbarjo. En el cas de secundària, els tres cursos d'ESO alternativament van realitzar tres activitats durant el matí: una caminada per l'entorn fins a la Font dels Burjons, jocs al prat (futbol i stick) i la visita guiada a dins del monestir (església, celler, cel·les...).

A la tarda, van tornar tots cap a Navàs. El bon temps i la bona convivència van fer que tots plegats s'ho passessin d'allò més bé.