divendres, 9 de maig del 2014

TROBADA DE PETXA-KUTXA


 El passat divendres, dia 9 de maig, 11 alumnes del nostre centre van participar, a la seu dels serveis territorials de Manresa, en una trobada amb companys de 3 instituts més, per posar en comú els seus treballs realitzats en petxa-kutxa, un tipus de presentació digital. La trobada va transcórrer entre les 9:30 i les 11:30 del matí i va anar molt bé. Al final els nois i noies van marxar contents per la feina feta i pel petit esmorzar amb què els van obsequiar.


Els altres tres centres amb qui van compartir aquesta tasca els nostres alumnes de Navàs van ser els de l'institut d'Auro de Santpedor, l'institut Mig-món de Súria i l'institut Lluís de Peguera de Manresa. Cada centre portava 3 grups, que van exposar temes diferents; en total van ser doncs 12 grups. Van sortir temes com els gladiadors, les energies, com ens influencien les marques... Els 3 temes que van exposar els alumnes del Sant Jordi van ser aquests:

El Gel, presentat pel José Luís Mainar, l'Olga Garcia, la Bet Berruezo i la Berta Ribalta.
El Facebook,  per la Jana Suñol, la Maria Garriga i la Marina Crespi.
Els Castellers, per la Núria Riu, el Marc Company, l'Èlia Coll i l'Anna Noguera.

Com veieu hi van participar tant alumnes de primer com de segon i tercer d'ESO. Són els alumnes que estan fent actualment el taller de petxa-kutxa els divendres.

Aqui teniu alguns enllaços per veure l'exposició: