dijous, 11 de desembre del 2014

ESMORZAR I BERENAR SOLIDARIS AMB LA MARATÓ DE TV3

El dijous dia 11 de desembre al nostre centre vàrem fer una activitat per tal de recollir diners a favor de la Marató de TV3, que se celebra el diumenge dia 14. Es va tractar de fer un esmorzar i un berenar oberts a tothom, en què els mateixos alumnes van portar diferents aliments, molts d'ells fets de forma casolana per ells mateixos i/o la seva família: pastissos de tota mena, coques, galetes, magdalenes.... a més de les begudes que varen anar a càrrec dels professors i mestres. 

Els diferents tipus de dolços es varen vendre entre tot el públic, format bàsicament per alumnes, pares, mestres i profes, a 1 euro per cada una o dues peces, i a 0,50 euros per cada vaset de beguda. Els de tercer i quart d'ESO es van encarregar de fer-ho a les 10 del matí, com a esmorzar, als mòduls de secundària; en tant que els de primer i segon van ser els organitzadors, a la tarda, del berenar a la porta de l'edifici de primària, a les 4;30, quan molts pares, amb el mateix anar a buscar la quitxalla, es van quedar per col·laborar.

A més a més, al matí, l'esmorzar va ser amenitzat, al pati de l'institut, per un grup de percussió de Santpedor, que va agradar molt als nois i noies d'ESO, alguns dels quals van provar de tocar el tambor. 


La jornada va ser un èxit una vegada més. Entre el matí i la tarda es van recollir un total de  255 euros, que, com hem dit, s'enviaran a la Marató de TV3 d'enguany, esperant que serveixin per ajudar a finançar projectes d'investigació sobre les malalties del cor. Gràcies a tots els col·laboradors!