dimecres, 24 de desembre del 2014

FESTA DE NADAL A L'ESCOLA


El dia 23 de desembre, com a final de trimestre, al pavelló Sant Jordi vàrem celebrar la festa del Nadal. Allà ens vàrem reunir alumnes de primària i secundària, mestres i professors, pares i familiars. 

L'espectacle, que portava per títol "La nit de Nadal", va començar cap a dos quarts de 10 del matí. En la primera part van actuar els alumnes de sisè, amfitrions de la festa, que ens van fer una bonica i moderna representació teatral i musical sobre el nadal, amb aspectes com el naixement, els dimonis, els Reis...

En la segona part van actuar tots els cursos, amb diferents peces musicals, des de P3 fins a 4rt. d'ESO, interpretades amb diferents coreografies. Per exemple, cançons com "Ja plou" i "Els tres reis arriben a ciutat", els de parvulari; 

"Ara és Nadal" i "All I want for Christmas to you"els de primària; "Grease" els de tercer d'ESO i "Ens trobareu a faltar" els de quart d'ESO, que acaben enguany els seus estudis al centre. També va destacar el petit concert de flautes amb què ens van obsequiar els de primer d'ESO. Com a cloenda, alumnes de sisè juntament amb els mestres i profes van pujar a l'escenari per interpretar la coneguda peça "Heal the world" de Michael Jackson.


Els aplaudiments van esclatar durant tot el matí gràcies a la gran afluència de gent que omplia el pavelló.



Després de l'espectacle els alumnes van esmorzar, amb coca i xocolata per a tots. I encara va haver-hi temps perquè molts d'ells es fessin els regals de l' "amic invisible".

I així van començar les vacances de Nadal a l'institut escola. Fins el 8 de gener.


Bones festes i feliç 2015 a tots!!!