dilluns, 16 de març de 2015

Finalitza el 1er curs d'escalada esportiva ofert pel projecte Alpinistes Solidaris a alumnes d'ESO


Entre els mesos de novembre i març, el projecte Alpinistes Solidaris, en col·laboració amb el Centre Excursionista de Navàs i Navàs Vertical (secció d'escalada del CEN), ha ofert als alumnes d'ESO del taller Mou-te, un curs d'iniciació a l'escalada esportiva.
El curs ha tingut una durada de 6 sessions, durant les quals els nois i noies, han aprés els fonaments per practicar aquest esport amb seguretat. Les sessions s'han dut a terme al rocòdrom del CEN, a les vies equipades de l'Ametlla de Merola i a Berga.
En la 1ª sessió, centrada sobretot en la part teòrica, vam conèixer el material d'escalada i els diferents elements de seguretat, vam aprendre a encordar-nos i vam fer un tastet al rocòdrom. En la següent, ens vam centrar en aprendre la tècnica, mitjançant diferents exercicis al rocòdrom. Després d'aquesta, vam fer una sessió més al rocòdrom, per a la següent ja començar l'escalada pr``opiament dita, a les vies que hi ha al mur del frontó de l'Ametlla de Merola. L'última sessió es va fer a Queralt, on els nois i noies van poder escalar en roca i posar en pràctica tots els coneixements adquirits, en un entorn de muntanya amb gran ambient i un paisatge excepcional. .
El curs ha estat possible, gràcies a la col·laboració desinteressada i totalment altruista de membres d'Alpinistes Solidaris i de Navàs Vertical. Moltes gràcies a tots i totes des del taller Mou-te.

Per saber més d'Alpinistes solidaris podeu visitar la web:

http://alpinistessolidaris.org/Trobareu més imatges al blog de MOU-TE